BENEflex bvba - Nolimpark 2019 Europalaan 11 - 3900 Pelt - Tel.: 011/54 03 17 - Gsm: 0495/17 61 94 - Mail info@beneflex.be

Buitenzonwering

Elk type buitenzonwering op maat gemaakt

BENEflex bvba uit Overpelt heeft meer dan 15 jaar ervaring in horizontale als verticale buitenzonwering zoals verandazonwering, dakzonwering, knikarmschermen of zonneluifels, windvaste screens, markiezen, uitvalschermen, lamellendaken en zowel vaste als flexibele overkappingen.

Wij plaatsen over heel Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel en Wallonië.  Ook in Nederland en Luxemburg zijn wij sterk vertegenwoordigd.

Een greep uit ons assortiment buitenzonwering, bovenaan in de menubalk productoverzicht vindt u voorbeelden en detail

Veranda- of dakzonwering:

De ideale buitenzonwering om de warmtestraling en overmatig zonlicht via horizontaal gelegen glas of polycarbonate dak te verminderen. Geautomatiseerd met zonnecel en mogelijk in verschillende doekuitvoeringen.

Zonneluifels of knikarmschermen:

Een stabiel 2- of 3-buizensysteem in alle RAL-kleuren verkrijgbaar, voorzien van hoogwaardige Dickson acryldoeken.   Een manuele of elektrische bediening van Somfy, afstandsbediening en wind-zonautomaat, met optioneel een terrasverwarmer en verlichting.

Windvaste screens:

De BENEflex windvaste screen met een maximale breedte tot 7 meter en 6 meter hoogte.  Een beweegbare transparante doeksystemen van Soltis of Sergé opgespannen voor het raam.  De perfecte buitenzonwering voor  warmtewering en lichtbeheersing voor elke ruimte.  Ook volledig verduisterend doek mogelijk. Kast, geleider en onderlat worden gelakt in een RAL-kleur naar keuze. Enkel elektrische bediening met Somfy motoren.

Beweegbare en vaste overkappingen:

Lamellendaken, doeksystemen en vaste overkappingen (zie ook outdoorliving) ideaal om langer van uw terras en buitenleven te genieten. In de winter beschermend tegen regen en koude, in de zomer en aangename schaduwplaats.

Veranadazonwering, dakzonnewering, zonwering, zonnewering
Zonneluifel, zonnescherm, zonnetent, zonwering, buitenzonwering
Screens, screen, zonwering
Lamellendak, overkapping, terrasoverkapping